Botiga Sant Martí

Carrer del Treball 255
08020 - Barcelona
Telf.: 933 146 020

Botiga Sant Andreu

Carrer Gran de Sant Andreu 223
08030 - Barcelona
Telf.: 933 450 427

Email de contacte

floristeriesiris@gmail.com

Simplement t'oferim el millor
treball amb flors i plantes productes exclusius servei al client de proximitat enviament a domicili
a Barcelona

Com va començar tot?

La nostra idea de la Floristería

Hola! Som la Vanessa i en Sergiouna parella súper dinàmica i creativa que vam crear la nostra pròpia empresa el 1990.

Aquesta primera botiga, va ser al barri de Sant Martí (Barcelona) al c/ Treball. I després d’uns anys de treballar de valent, vam veure que tot s’anava consolidant i vam decidir apostar per créixer. Així que, amb moltíssima il·lusió i esforç, vam obrir la nostra segona botiga situada al c/ Gran de Sant Andreu 223 també de Barcelona.

L’ofici ja ve dels pares d’en Sergio, Amparo y Zacarias, que també van ser floristes i li van ensenyar tot el que ara sap i comparteix amb tots.

Floristeries Iris som una empresa familiar amb molta creativitat i energia. Ens encanta el tracte amb els clients i, és per aquest motiu, que el nostre tracte és totalment personalitzat i proper.

Som uns apassionats de la nostra feina. Tots els nostres treballs són exclusius i mimats amb tot detall,

Podeu venir a veure’ns a les nostres botigues o també podeu fer la comanda per telèfon o correu. Nosaltres us ho prepararem tot perfecte i fem enviaments a domicili.

Què pots trobar a Floristeries Iris?

Treballs de jardineria, casaments, esdeveniments, funerària, naixements, aniversaris o simplement un detallet per alegrar el dia a algú qui estimes.

Vam començar nosaltres 2 sols

i ara tenim ja 2 botigues amb treballadors que són familia

Les Floristeries Iris són dirigides per nosaltres mateixos i allà ens trobareu atenent, contestant wltelèfon, fent centres, repartint ….

Però perquè tot surti perfecte, hem de treballar molt i molt dur. Hi ha molta feina darrera que només podem fer nosaltres, així que arriba un dia en que veiem que hem d’ampliar plantilla i ara tenim dues treballadores més fixes i molts més de puntuals segons campanyes.

L’ Eli a la Botiga del carrer del Treball de Sant Martí i la Yolanda al carrer Gran de Sant Andreu!!  Elles són com una extensió de nosaltres i són simpàtiques i agradables sempre intentant superar les expectatives del client.

El futur de les Floristeries Iris

Res ens pot aturar!

No sabem encara que passarà amb Floristeries Iris, però som molt feliços de fer el que fem i com ho fem.

Creiem en la nostra creativitat, creiem en el nostre producte. És un producte únic, personalitzat i de qualitat, on mimen i cuidem fins l’últim detall.

A més, el tracte amb el client, la nostra proximitat amb ell, és un dels nostres valors diferencials.

Res no podrà aturar-nos!