Botiga Sant Martí

Carrer del Treball 255
08020 - Barcelona
Telf.: 933 146 020

Botiga Sant Andreu

Carrer Gran de Sant Andreu 223
08030 - Barcelona
Telf.: 933 450 427

Email de contacte

floristeriesiris@gmail.com

Beneficis de les plantes d’interior per a la teva salut

Tenir plantes a casa nostra no només ajuda al fet que el lloc es vegi bonic, les plantes a l’interior aporten molts beneficis al nostre cos i, sobretot, a la nostra ment; milloren la nostra qualitat de vida.

Ens ajuden a cuidar de la nostra salut, ja que disminueixen el estrès. Ens aporten positivisme i milloren el nostre estat d’ànim. Com?, no sabies això? No et preocupis, aquí et comptaré més sobre els beneficis que ens brinden les plantes, així que continua llegint!

1. Prevenció de malalties
Les plantes ens ajuden a netejar l’aire de malalties. Tenir-les a l’interior augmenta la humitat, ajuden a llevar la pols i la contaminació, la qual cosa ajuda prevenir quadres al·lèrgics.

2. Respirar millor
Tornem una mica a Secundària per a un repàs de ciències naturals. Les plantes absorbeixen diòxid de carboni i alliberen oxigen, al contrari de nosaltres que, quan respirem, prenem oxigen i alliberem diòxid de carboni. Aquests hàbits oposats ens fan socis naturals de les plantes. El benefici de tenir-les dins de la nostra llar és que augmenten els nivells d’oxigen.

Durant la nit, la fotosíntesi es deté i les plantes funcionen al contrari, és a dir, respiren com nosaltres, absorbeixen oxigen i alliberen diòxid de carboni. Algunes plantes fan el contrari, tals com: orquídies i les suculentes, pel mateix es recomana posar aquestes plantes a les habitacions perquè refresquin l’aire durant la nit.

3. Milloren la salut
La col·locació de plantes en ambients de treball redueix la fatiga, l’ansietat, els mals de coll i els símptomes de grip. Com ja ho esmentem, les plantes augmenten el nivell d’oxigen en la llar, per la qual cosa ajuda a l’oxigenació en les cèl·lules cerebrals, alleujant els horribles maldecaps.

4. Ajuden la nostra pell
Les plantes augmenten la humitat de l’aire i això ajuda molt a hidratar la pell i a aconseguir que es vegi més saludable.

5. Prevenen l’insomni
És horrible no poder descansar de la forma correcta per culpa de l’insomni. Les plantes ens ajuden mitjançant l’alliberament d’oxigen que fan al llarg del dia. Beneficien a la salut mental i corporal, la qual cosa ens ajuda a descansar millor.

Les plantes no només són per a embellir la nostra llar, sinó també ens ajuden a millorar la qualitat de vida, així que comença a decorar amb elles pels beneficis que et brinden.

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn