Botiga Sant Martí

Carrer del Treball 255
08020 - Barcelona
Telf.: 933 146 020

Botiga Sant Andreu

Carrer Gran de Sant Andreu 223
08030 - Barcelona
Telf.: 933 450 427

Email de contacte

floristeriesiris@gmail.com

Idees per encertar aquest Sant Jordi

Ja està aquí la nostra estimada Diada de Sant Jordi!

Aquest és un dia destacat, el qual aprofitem per celebrar la cultura i l’amor. Per això s’ha convertit en tradició obsequiar a la nostra parella. Ho fem per recordar-li, un cop més, com d’important és per a nosaltres.

En aquesta celebració es premia més l’originalitat i l’estima que no pas les coses materials i els diners.

Sempre fan més il·lusió aquells regals amb els quals sabem que l’altra persona se l’ha estat rumiant o planejant perquè ens agradi. Sentim alegria en veure que la nostra parella ens coneix i pensa en nosaltres.

Però… I vosaltres? Ja sabeu que regalareu?

Avui us presentem diverses idees i propostes per a regals de Sant Jordi!

  • Un sopar romàntic. És un detall molt maco i senzill! Preparar un sopar casolà, posar unes espelmes, però el més important? Posar-hi sentiment!
  • Una escapada. És una idea que mai falla! Un cap de setmana romàntic, una nova aventura i nous records. Avui dia podem trobar en diverses botigues packs de viatges sorpresa, com per exemple Wonderbox, La vida es bella, etc. O cheques regalos para un fin de semana en una casa rural.
  • Una manualitat. Com ja hem mencionat amb anterioritat, el saber que la teva parella ha invertit temps a crear quelcom per a tu, ens aporta una sensació molt maca i especial! Podem fer des d’un punt de llibre fins a un mural de fotografies.
  • Una joia. Actualment trobem que moltes marques ofereixen joies personalitzades a un preu assequible. Un collaret amb la seva inicial o amb la teva, un anell amb un nom o una data gravats, etc. Aquests són detalls que duren tota la vida!

Totes aquestes propostes són molt boniques però, durant aquesta festa, no ens podem oblidar d’un detall molt important… LA ROSA!

Els llibres i les roses són els elements representatius d’aquesta diada i cada dia és més difícil fer l’elecció

I aquí és on nosaltres som especialistes. Tenim roses de tots els colors, mides i formes.

  • Roses individuals
  • Rams de roses
  • Roses eternes o liofilitzades (Aquestes són roses que es troben dintre d’una estructura de vidre per tal que la flor es preservi durant un temps molt més llarg)
  • Gerros de roses
  • Centres amb roses

A continuació, et convidem a visitar la nostra galeria on podràs veure alguns dels models que fem. Pero recorda que tots els nostres treballs són únics i exclusius

Pots contactar-nos per telèfon o per correu electrònic i fem enviament a domicili ❤️️ (la diada de Sant Jordi estarem oberts de 7 del matí fins a les 9 de la nit ininterrumpudament)

I tu, ja saps que li regalaràs aquest any?

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn